Referanser

Hva har blitt sagt om meg?

Sven Rusdal er en dyktig historieforteller. Tempoet var høyt, timingen satt, og trøkket var der det skulle være. Tankeleken til Rusdal er virkelig morsom!

Adresseavisen Trondheim

Sven ble sendt på scenen rett etter damenes tale, og begynte litt forsiktig, før han fikk lodde stemningen og kjørte i gang fra et steinmorsomt manus – Han leverte noen intense minutter, og løftet stemningen (fra et allerede høyt nivå) opp i taket!

Når de fleste sitter med tårer i øynene og klager på magesmerter etter 20 minutter med Sven, er det definitivt en suksess!

Vi bruker gjerne Sven igjen ved en annen anledning.

– Andre Haugseth Backe, Visma Services Norge AB

Overbevist?

Vi er superfornøyde med jobben til Sven!!! Fra begynnelse til slutt satt latteren løst hos både oss og alle gjestene. Vi har fått mange tilbakemeldinger fra gjestene også at de syntes Sven var kjempebra og løftet festen. Veldig, veldig, veldig bra!!!

Siri Sveinsvoll, Knoks Bildeler AS

Sven Rusdal ble booket inn av oss tilå holde foredrag, samt gjøre standup for voksenlærlingene til Sandnes Kommune. Han skulle treffe et publikum i alderen 18-65.

Sven leverte FANTASTISK, og helt i henhold til bestillingen. Mye var gjenkjennende både for de «voksne» som er instruktører, og for våre lærlinger. Han bruekt mange av de samme ordene som vi bruker til lærlingene, som har sin læretid i kommunen, og som skal ta sitt fagbrev som avsluttende eksamen.

Vi er veldig, veldig fornøyd med det Sven bidro med!!

– Ingunn Madsen, Sandnes Kommune

Sven Rusdal var med på å lage sommerfesten til Handlingsmot til en suksess, ved å avslutte kveldens program med et strålende stand up show – tusen takk!

Sven er en pålitelig og proff samarbeidspartner, som ringer som avtalt, møter som avtalt og leverer som avtalt! For enhver arrangør er dette kvaliteter som settes veldig stor pris på. Og om han er morsom? YES – det er han! Hans parodi av Eivind Hellstrøm er legendarisk, og han har slekt vi bare kan håpe å høre mer om!

Jeg anbefaler Sven på det varmeste til enhver som trenger en god latter!

Silje Støldal, Daglig leder, Handlingsmot

Vi fikk en uforglemmelig dag, mye takket være Sven som tok kontrollen slik at alt gikk knirkefritt. Han hadde god kontakt med oss som brudepar, gjester i bryllupet og folkene på kjøkkenet. Sven ga oss det lille ekstra for at vi skulle få den kvelden vi ønsket!

Stine Aarstad